Гарячі новини

В Попаснянському районі 14 сімей «Золотого-4» звернулися до органів влади про допомогу з переселенням з вулиці, де військові займають половину 4- поверхового будинку,

14 сімей з «Золотого-4» (Луганська обл.) звернулися до органів влади Попаснянського р-ну про допомогу з переселенням з вулиці, де Збройні сили України займають половину 4- поверхового будинку. Про це повідомляється в щомісячному інформаційному бюлетеньі Гуманітарного кластеру з питань захисту за жовтень 2018 року, що містить інформацію про жертви серед населення та роботу партнерів задля допомоги людям.

"4 сімей (32 особи) з «Золотого-4» (Луганська обл.) звернулися до органів влади Попаснянського р-ну про допомогу з переселенням з вулиці, де Збройні сили України займають половину 4- поверхового будинку, через що вулиця часто потрапляє під обстріли. 15 сімей були змушені переміститися на підконтрольну територію з двох вулиць хутора Вільний в «Золотому-4», контрольованих збройними групами так званої «ЛНР»",- говориться в повідомленні.