Гарячі новини

В Луганській області впроваджують заходи з підвищення якості молока відповідно до нового держстандарту

Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації разом із Асоціацією сільгосптоваровиробників Луганської області розпочато цикл нарад стосовно впровадження Урядових програм підтримки аграрного сектору.Про це повідомляє прес-служба Луганської ЦВА.

У ході першої з них, яка відбулася в Біловодську, проведено роз’яснювальну роботу щодо фінансової підтримки розвитку фермерських господарств району відповідно до державних програм.

У нараді взяли участь представники фермерських господарств, молокопереробного підприємства ПрАТ «Біловодський маслоробний завод», голови сільських, селищних рад та ін.

Крім того, представники Департаменту та Асоціації побували на маслоробному заводі, де з керівництвом підприємства обговорили питання створення молочних кооперативів та молокоохолоджувальних пунктів.

Цей комплекс заходів має підвищити якість молочної сировини, яка надходитиме від господарств населення, у відповідність до нового ДСТУ 3662:2015.

За результатами зустрічі знайдені шляхи вирішення питань щодо своєчасних поставок експортної продукції цим маслоробним заводом.