Гарячі новини

В Дніпропетровській області оголошений конкурс проектів для територіальних громад, які приймають переселенців з Луганщини та Донеччини

Німецька федеральна компанія DeutscheGesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації оголошує відкритий конкурс проектів «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб» у Дніпропетровській області.

Проект реалізується в рамках Ініціатив інфраструктурної програми для України на замовлення Уряду Німеччини.

Мета проекту – покращення якості надання послуг місцевому населенню в територіальних громадах, які приймають значну кількість внутрішньо переміщених осіб.

До участі у конкурсі запрошуються: об’єднані територіальні громади, установи державної та комунальної форми власності, громадські організації, що зареєстровані і/або провадять діяльність у Дніпропетровській області. Подані проекти мають бути спрямовані на покращення послуг для ВПО і приймаючих громад і стосуватися наступних тем:

  • Покращення якості надання послуг у сфері медицини, правової допомоги, культури і спорту для ВПО та приймаючих громад;
  • Організація заходів, спрямованих на інтеграцію ВПО у приймаючих громадах;
  • Організація діяльності центрів дозвілля, арт-майданчиків, коворкінгів тощо, створених в тому числі на базі бібліотек.

Бюджет кожного поданого проекту складатиме до 600.000 гривень. Із них мінімально 30% бюджету має бути заплановано на проведення заходів для ВПО та приймаючих громад (тренінги, семінари, конкурси, підвищення кваліфікації, дозвілля/навчання); максимально 70% коштів може бути витрачено на покращення матеріально-технічного забезпечення.

Термін реалізації проекту – максимально 2 місяці.

За результатами конкурсу буде відібрано до 10 переможців, які через GIZ отримають фахову і фінансову допомогу від Німеччини

Для участі у конкурсі необхідно детально ознайомитися із Умовами конкурсного відбору проектів, а також заповнити Заявку на участь у конкурсі. Всі документи можна отримати, звернувшись за адресою olga.kosianchuk@giz.de або завантажити за посиланням:https://www.giz.de/en/worldwide/39615.html

Заявка має бути подана виключно в електронному вигляді обсягом не більше 5 МВ у форматі MS Word (.doc або .docx або .rtf) в електронному вигляді на адресу olga.kosianchuk@giz.de з 14 липня до 5 серпня 2016 року, 12:00 (за київським часом).

Контакти