Гарячі новини

У Станицю Луганську виїхало 26 українських будівельників та 16 одиниць техніки, щоб розпочати реконструкцію зруйнованого моста- Клименко

 26 украінських будівельників і 13 одиниць будівельної техніки виїхали у Станицю Луганську, аби розпочати реконструкцію зруйнованого у 2015р моста, - повідомив заступник голови Луганськоъ ОДА Юрый Клименко.
 
"П'ять років ми намагались відремонтувати міст у Станиці Луганській, зруйнований бойовиками ще у 2014. Щороку люди, які змушені ним користуватись, травмувались, а інколи й гинули не у силі здолати таку "полосу перепон". Сьогодні 26 украінських будівельників і 13 одиниць будівельної техніки виїхали у Станицю Луганську, аби розпочати реконструкцію цього об‘єкту.
 
Напередодні украінська сторона направила дипломатичну ноту країнам нормандського о формату, що ми вимагаємо гарантування дотримання режиму тиші на час проведення ремонтних робіт. Командувач об‘єднаного оперативнвання дотримання режиму тиші на час проведення ремонтних робіт. Командувач об‘єднаного оперативного штабу ЗСУ Сергій Наєв особисто прибув на КПВВ, щоб переконатись у повній готовності української сторони приступити до реконструкції мосту
 
На жаль, РФ не дала жодної відповіді на запит України забезпечити режим тиші. Ми очікуємо від ОБСЄ і країн нормандського формату чіткого публічного зверннння до РФ з вимогою припинити блокувати вирішення гуманітарних проблем Донбасу. РФ має прибрати свій блокпост посеред зруйнованого мосту, негайно провести розмінування територій поблизу Сіверського Донця і надати режим тиші для украінських будівельників, щоб провести реконструкцію мосту. Сподіваємось на підтримку Європейської спільноти у захисті ні у чому не повинних мирних громадян на життя!"
На данном изображении может находиться: 5 человек, в том числе Юрій Клименко, на улице
На данном изображении может находиться: небо, облако, текст и на улице
На данном изображении может находиться: один или несколько человек, небо и на улице
На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице
На данном изображении может находиться: облако, небо и на улице