Гарячі новини

Станично-Луганська селищна рада виявила інтерес щодо створення об'єднаної тергромади. Прийнято рішення провести інфо-пункт -Бойко

Станично-Луганська селищна рада виявила бажання отримати інформацію стосовно створення об'єднаної територіальної громади. Було прийнято рішення провести інфо-пункт за участі консультантів Луганського регіонального відділення Асоціації міст України. Про це повідомляє  співробітник  Луганської ЦВА Наталья Бойко.

"Близькі до зони АТО громади також прагнуть кращого життя!Ще один член ВАОМС Луганської області, а саме Станично-Луганська селищна рада виявила бажання отримати інформацію стосовно створення об'єднаної територіальної громади. Було прийнято рішення провести інфо-пункт за участі консультантів Луганського регіонального відділення Асоціації міст України. Незважаючи на те, що саме в Станиці Луганській знаходиться пункт пропуску та цей населений пункт найближче усього знаходиться від міста Луганська та терпить обстріли, тим не менше громада прагне кращого життя та кращих послуг. Цього можна досягнути тільки за умов створення об'єднаної територіальної громади, яка покращить не тільки ефективність управління, якість інфраструктури та послуг, але й змінить підходи самої громади до своєї ролі в суспільному житті. Це дуже важливо в умовах близькості до Луганська та спілкування із луганчанами. Показати кращу якість життя, кращі послуги, кращу Луганщину - основне завдання Станиці Луганської!", - написала вона.