Гарячі новини

Поїзд Кондрашевська-Нова - Лантратівка б'є рекорди популярності. Потрібен ще один вагон

17 серпня робітники станції «Кондрашівська-Нова» продали рекордну кількість квитків на дизель-поїзд до Лантратівки – 100 квитків! Як відмітив начальник станції Максим Кухарь, поїзд від’їжджав повністю заповнений пасажирами, зайнятим був навіть тамбур.Про це повідомляє прес-слкжба БПП "СОлідарність" в Луганській області.

«Сьогодні ми встановили рекорд: продали 100 квитків, а взагалі приблизно 250 чоловік скористались поїздкою на дизель-поїзді «Кондрашівська-Нова – Лантратівка», і це в один бік! Отже, пасажиропотік росте, а з часом знадобиться ще один вагон та це й не дивно, враховуючи різницю в вартості проїзду. Так, від Станиці до Старобільська проїзд на поїзді коштує 12, 50 грн, на маршрутці – більш ніж 100 гривень», – відмітив Максим Кухарь.

Нагадаємо, що після скасування руху дизель-поїзда у 2014 році, відновити даний соціально значущий і надзвичайно необхідний маршрут для мешканців Луганщини вдалося завдяки зусиллям народного депутата України Віталія Курило навесні 2016 року. ТОді вагони доставили з Харкова через російську територію. Іншого шляху на гілку залізниці немає. 

Максим Кухар був одним з тих, хто проїхав на першому потязі в 2016 р.