Гарячі новини

На Луганщині продовжуються роботи на ділянках Н-26 «Чугуїв – Мілове»

Роботи продовжуються на ділянках Н-26 «Чугуїв – Мілове» (шість ділянок загальною протяжністю 15,1 км. продовжуються на Луганщині. Про це повідомляє ЛЦВА.

Кошти на цю дорогу були виділені з державного бюджету.

Сьогодні основні роботи, які зробив ДП «Луганський облавтодор», тут завершені. Залишилось впорядкувати узбіччя, провести розмітку, встановити нові знаки.

Ремонт на а/д Р-66 КПП «Демино-Олександрівка» – Сватове-Лисичанськ – Луганськ». Стан виконання – 96 %. 

На дорозі Т-13-13 «Троїцьк – Білокуракине – Старобільськ» вже виконано на 96,2 %. 

Підготовлена вся документація на виконання робіт на дорозі Р-66.

Також готова проектно-кошторисна документація на чотири ділянки дороги Н-21. Напрямок – «Старобільськ-Новоайдар».

Знаходяться на погоджені у бюджетному комітеті виділення коштів для таких доріг: Т-13-02 «КПП «Танюшівка» Старобільськ – Бахмут»; Т-13-02 «КПП «Танюшівка» Старобільськ-Бахмут»; Н-26 «Чугуїв – Мілове».

Варто додати, що цьогоріч дорожники Луганщини взяли участь в облаштуванні реконструйованих блокпостів «Новоайдар» та «Сватове», а також оновленому КПВВ «Станиця Луганська». На території пунктів контролю розширено проїжджу частину, що дозволить уникнути черг та заторів.

За сприятливої погоди, у вересні-жовтні, роботи на дорогах місцевого значення будуть продовжуватися у всіх районах Луганщини, а перше за все, у Попаснянському та Сватівському районах. Також сьогодні ведуться роботи у Новоайдарському, Новопсковському, Старобільському та Марківському районах.