Гарячі новини

На Донбасі хочуть сформувати "нову економіку"

Юрій Гарбуз взяв участь у міжнародній конференції з розвитку бізнесу на Донбасі.Про це повідомляє прес-служба Луганської ЦВА.

         
Сьогодні, 26 травня, голова Луганської обласної державної адміністрації  Юрій Гарбуз здійснив робочу поїздку до Краматорська , де взяв участь у міжнародній бізнес-конференції «Формування нової економіки Донбасу: орієнтованої на експорт та дружньої до середнього і малого бізнесу».

 

Як повідомляє джерело, метою конференції є сприяння економічному зростанню та розвитку бізнес-середовища Донбасу шляхом обміну досвідом із східноєвропейськими країнами, впровадження економічних реформ, інтеграції у світові ринки, розвитку та підтримки малого та середнього бізнесу.

 

Учасниками конференції стали представники центральних та обласних органів влади, бізнес-структур, міжнародних організацій, дипломатичних місій, громадського суспільства, членських бізнес-асоціацій та інших інституцій.\

 

«Я хотів би подякувати всім підприємствам, що, не дивлячись на два роки війни, зуміли зберегти робочі місця та свій бізнес і не опустили руки у такий важкий час. Наша задача з головою Донецької області знайти можливість підняти і малий, і середній бізнес на новий щабель. Сьогоднішня конференція саме і є таким щаблем. Наша мета показати, що не потрібно боятися – потрібно брати кредити і шукати можливість брати участь у грантах. Низький уклін усім міжнародним організаціям, які підставляють нам своє плече у такий непростий час», – зазначив Юрій Гарбуз.